Ale!

Zero Waste konetiskitabletit

6,50 

KAUSITUOTE – POISTUU VALIKIMASTA TOISTAISEKSI

Gaarnan Zero Waste konetiskitabletit pesevät astiat turvallisesti ja ympäristöä kunnioittaen.

Yksi pakkaus sisältää 21 Zero Waste konetiskitablettia.

Nämä konetiskitabletit saavat kauniin värinsä luonnollisesta Mica-pulverista.

Poista

Kuvaus

Gaarnan Zero Waste saippuaraastessa on hyödynnetty saippuoiden ja shampoopalojen kantapalat, joita muodostuu pakkaamisen yhteydessä. Kantapalat saattavat sisältää pieniä määriä eteeristä öljyä tai Mica pigmenttiä, jota käytetään laajalti luonnonkosmetiikassa. Kaikki käytetyt eteeriset öljyt ja Mica pigmentit ovat luonnonkosmetiikkalaatuisia.

Voit kurkata kulissien taakse ja katsoa, miten Zero Waste konetiskitabletit valmistuvat >>

Annostele 1 konetiskitabletti normaalikokoiseen astianpesukoneelliseen. Käytä pienempään koneelliseen vain puolikas, siilä liian suuri määrä pesuainetta pienessä koneessa saattaa aiheuttaa vaahtoamista.

Käytä etikkahuuhdetta viimeistelläksesi pesutulos. Huuhtelukirkaste tekee astioista kirkkaat ja puhdistaa koneesta pesuaineen jäämät.

Huuhtele astiat hyvin ennen astianpesukoneeseen laittamista. Zero Waste konetiskitabletteja voidaan käyttää kaikissa pesuohjelmissa. Konetiskitablettien teho perustuu tiskisaippuaraasteen sisältämiin tensideihin ja ainesosien yhdistelmään. Konetiskitablettien PH on lievästi emäksinen 8.

Varo, ettei pesuainetta joudu silmiin tai iholle. Pidä pesuaine lasten ulottumattomissa. Tätä tuotetta tulee käyttää aina vain sen alkuperäiseen käyttötarkoitukseen.

Säilytä kuivassa paikassa. Muista noudattaa aina pestävien astioiden pesuohjeistusta.

Ainesosat: Gaarna Zero Waste saippuaraaste, Pesusooda (Sodium Carbonate), Ruokasooda (Sodium Bicarbonate), Merisuola (Maris Sal), Sitruunahappo (Citric Acid)

Lisätiedot

Color

Monivärinen, Off-white / Luonnonvalkoinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Zero Waste konetiskitabletit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.