Ale!

Tutustumistarjous: Pyykinpesujauhe + pyykkietikka

(1 tuotearvio)

6,50 

Ovatko Gaarnan kotimaiset pyykinpesuaineet vielä kokeilematta? Mikäli näin on, on tämä erinomainen setti kokeiluun. 500g Zero Waste pyykinpesujauhe ja 250ml Merituuli pyykkietikka riittävät hyvin monen viikon koneellisiin.

Kokeile rohkeasti ja rakastu luonnonmukaiseen pyykinpesuun. Nyt edulliseen tutustumishintaan.

Pyykinpesujauhe 500g + pyykkietikka 250ml

Gaarnan pyykinpesujauheille on myönnetty avainlippu.

Varastossa

Kuvaus

Zero Waste -pyykinpesujauhe hyödyntää saippuoiden ja shampoopalojen pyykinpesuun soveltuvat kantapalat, joita muodostuu pakkaamistyön yhteydessä. Kysytyn pyykinpesuaineen teho on taattua Gaarna-laatua. Voit lukea Zero Waste pyykinpesujauheesta lisää sen tuotesivulta.

Merituuli pyykkietikka on Gaarnan etikkahuuhteista se suosituin. Tämä etikkahuuhde jättää pyykit pehmeiksi ja merituulen raikkaiksi. Voit lukea tuotteesta lisää sen tuotesivulta.

Gaarna on mukana vähentämässä jätettä ja tavoittelemassa elämäntapaa, jossa jätettä ei synny. Zero Waste pyykinpesujauhe vie ekologisen pyykinpesun uudelle tasolle!

1 arvio tuotteelle Tutustumistarjous: Pyykinpesujauhe + pyykkietikka

  1. mervi rahikainen

    Nää todella toimii. Hyvästit pesuainejäämille, koneen jynssäämiselle, lialle, atopialle jne. Plussana puhdas sisäilma, ainakin pesuaine jäämistä. Enää ei tarvitse itse näitä sekoitella, kun valmiina saa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Saatat myös pitää...