TESTERI, Pyykkipulveri

(1 tuotearvio)

0,50 

Oletko miettinyt siirtymistä Gaarnan ekologisiin pyykinpesuaineisiin, mutta haluaisit kokeilla niitä ennen päätöstä? Ei hätää. Nyt voit tilata testerin viidestä eri vaihtoehdosta!

Tuote ei sisällä synteettisiä säilöntäaineita eikä ympäristölle haitallista kemikaaleja. Tuote ei sisällä zeoliittia eikä fosfaattia.

Luonnollisia tensidejä sisältävä pesuaine on kestävämpi vaihtoehto sulfaatteja ja muita kemikaaleja sisältäville pesuaineille. Tuotetta tai sen raaka-aineita ei ole testattu eläimillä.

Huom. Tämän tuotteen tilausmäärää on rajoitettu yhteen testeriin per vaihtoehto per talous. Yksi testeri riittää kahteen koneelliseen.

Gaarna pyykinpesujauhe on avainlippu-tuote.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Annostele pyykkeihin 1 rkl / koneellinen (5kg). 1 kilo pesuainetta riittää noin 70 pesukertaan.

Voit käyttää pesun yhteydessä etikkahuuhdetta lopputuloksen viimeistelyyn, huuhteluaineena. Eteerisillä öljyillä tuoksutettu etikkahuuhde tekee pyykeistäsi pehmeät ja raikkaat.

Varo, ettei pesuainetta pääse silmiin tai iholle. Pidä pesuaine lasten ulottumattomissa. Käytä tuotetta vain sen alkuperäiseen tarkoitukseen.  Säilytä kuivassa.

Valmistusaineet: 

Merituuli pyykinpesujauhe: Gaarna-pyykkisaippuaraaste, Pesusooda (Sodium Carbonate), Ruokasooda (Sodium Bicarbonate), Merisuola (Maris Sal), Kielon tuoksu (Polygonatum Officianale Oil, Citronellol)

Hajusteeton pyykinpesujauhe: Gaarna-pyykkisaippuaraaste, Pesusooda (Sodium Carbonate), Ruokasooda (Sodium Bicarbonate), Merisuola (Maris Sal)

Laventeli pyykinpesujauhe: Gaarna-pyykkisaippuaraaste, Pesusooda (Sodium Carbonate), Ruokasooda (Sodium Bicarbonate), Merisuola (Maris Sal),  Eteerinen laventeliöljy (Lavandula Angustifolia Oil, Linalool)

Zero Waste pyykinpesujauhe: Gaarna-ZERO WASTE pyykkisaippuaraaste, Pesusooda (Sodium Carbonate), Ruokasooda (Sodium Bicarbonate), Merisuola (Maris Sal)

Kukkaniitty pyykinpesujauhe: Gaarna pyykkisaippua*, Pesusooda (Sodium Carbonate), Ruokasooda (Sodium Bicarbonate), Merisuola (Maris Sal), Kukkaniityn tuoksu (Parfym)

Voit lukea Gaarnan pyykkisaippuaraasteesta tarkemmin sitä käsittelevästä artikkelista >>

Lisätiedot

Flavor

Hajusteeton, Kukkaniitty, Laventeli, Merituuli, Zero Waste

1 arvio tuotteelle TESTERI, Pyykkipulveri

  1. Reija L.

    Nämä oli hyvä idea teiltä. Oli kiva päästä kokeilemaan. Merituuli on näistä ehdoton lemppari 🌺✨

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Saatat myös pitää...