Ale!

Sauna shampoopala 2in1

(1 tuotearvio)

3,90 

POISTOMYYNTI! Tuote poistuu valikoimasta.

Ihoa ja hiuspohjaa rauhoittava Sauna shampoopala pesee puhtaiksi niin hiukset, kuin koko vartalon.

Savi rauhoittaa rasvoittuvia hiuksia ja ärtynyttä päänahkaa sekä poistaa hiuksista epäpuhtauksia. Sillä on myös hiusten kasvua stimuloiva vaikutus. Tervan tuoksu on ihana ja se liittyy läheisesti suomalaiseen saunaperinteeseen.

Koko 100g.

Varasto loppu

Kuvaus

Vaahdota hiukset hyvin ja pese runsaalla vedellä. Viimeistele lopputulos etikkapohjaisella hoitosuihkeella. Käytä vartalolla suihkusaippuan tavoin.

Sauna shampoopala on valmistettu kylmämenetelmällä, jossa saippuaa kypsyy vähintään kuukauden ennen käyttöönottoa. Saippuan kosteuttavat ominaisuudet paranevat ajan myötä.

Kasviölypohjainen Sauna shampoopala sisältää kookosöljyä, oliiviöljyä, rapsiöljyä ja auringonkukkaöljyä, hellien ihoa hoitavilla ja kosteuttavilla ominaisuuksillaan. Kookosöljy tekee saippuasta myös pesevämmän ja lievästi vaahtoavan, mikä on ihastuttava ominaisuus varsinkin hiusten pesussa ja suihkusaippuana käytettäessä.

Aseta saippua ilmavalle tasolle kuivumaan aina käyttöjen välissä.

Valmistusaineet: Kookosöljy (Sodium Cocoate), Oliiviöljy (Sodium Olivate), Rapsiöljy (Sodium Rapeseedate), Auringonkukkaöljy (Sodium Helianthus Annuus Sedate), Vesi (Aqua), Terva (Tar), Savi (Bentonite)

Lisätiedot

Size

100 g, 250 g

1 arvio tuotteelle Sauna shampoopala 2in1

  1. Nina H.

    Todella hyvä shampoo. Rasvaiset ja hennot hiukset ovat saaneet tasapainoa. Hyvä on ollut myös mökillä ja reissussa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.