Merituuli pyykinpesujauhe, 1kg

(3 tuotearviota)

13,99 

Haluatko pestä pyykkisi merituulen raikkaiksi? Gaarnan merituuli pyykinpesujauhe on hellä, tehokas ja ekologinen.

Tuote ei sisällä synteettisiä säilöntäaineita eikä ympäristölle haitallista kemikaaleja. Tuote ei sisällä zeoliittia eikä fosfaattia.

Luonnollisia tensidejä sisältävä pesuaine on kestävämpi vaihtoehto sulfaatteja ja muita kemikaaleja sisältäville pesuaineille. Tuotetta tai sen raaka-aineita ei ole testattu eläimillä.

Gaarnan pyykinpesuaineilla peset pyykit vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen.

Tälle tuotteelle on myönnetty avainlippu.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): GDS1000 Osastot: ,

Kuvaus

Annostelu:
1 rkl per 5kg koneellinen. 1 kilo pesuainetta riittää n. 70 pesukertaan.

Käyttöohje:
Käytä kirjo- ja valkopyykille. Annostele ohjeen mukaisesti. Noudata aina vaatteiden pesuohjeita. Annostele pesuaine suoraan pesukoneen annostelulokeroon tai pesupalloon pyykin päälle. Älä jätä pesupalloa koneeseen kuivausohjelman ajaksi. Pesuaine sopii käytettäväksi kaikissa lämpötiloissa.

Varoitus:
Sisältää tuoksua, saattaa aiheuttaa allergisen reaktion. Ärsyttää silmiä. Saattaa kuivattaa ihoa. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos pesuainetta joutuu silmiin, huuhdo huolellisesti. Poista piilolinssit jos sen voi tehdä helposti, jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu, hakeudu lääkäriin. Käytä tuotetta vain sen alkuperäiseen tarkoitukseen.

Valmistus:
Gaarna on suomalainen ekopesuaineita valmistava yritys. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia, ekologisia ja eläinkokeettomia. Pientuotantona valmistettujen ekopesuaineiden valmistus kuluttaa vain vähän energiaa ja tuotannon hukkaprosentti on lähellä nollaa.

Vinkkejä ekologiseen pyykinpesuun voit lukea Teknokemin sivuilta ja sivuiltamme artikkelista “Vinkit ekologiseen pyykinpesuun“.

Käytä halutetessasi etikkahuuhdetta huuhteluaineen sijasta. Etikkahuuhde tekee pyykeistä pehmeät, sähköttömät ja raikkaat.

Valmistusaineet:
Gaarna-pyykkisaippuaraaste*, Pesusooda (Sodium Carbonate), Ruokasooda (Sodium Bicarbonate), Merisuola (Maris Sal), Merituulen tuoksu (Parfum, Citronellol)
*Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium Canolate, Sodium Helianthus Annuus Sedate, Aqua
*Gaarna-pyykkisaippua on valmistettu kasvisrasvoista. Itse pyykkisaippua ei sisällä enää rasvoja kemiallisen saippuoitumisreaktion jälkeen, vaan täydellisen reseptin lopputuloksena on valmistunut voimakas lian ja rasvan irrottaja.

Tämän tuotteen PH on 11.

EAN: 64 29830 069362

Lisätiedot

Koko

500 g, 1 kg, 2 kg

3 arviota tuotteelle Merituuli pyykinpesujauhe, 1kg

  1. Bettina

    Ihana tuoksu! Olen aika herkkä tuoksulle, mutta tämä oli todella positiivinen yllätys! Pitkästä aikaa pystyin käyttämään muutakin kuin hajusteetonta pyykinpesuainetta!

  2. Terhi Haanpää

    Minun ehdoton suosikkini!! Pyykki loistavan puhdasta ja myöskin kone pysyy puhtaana!!

  3. Matti Viitasalo

    Hyvä tuoksu ja tehokas pyykinpesuaine.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.