Merituuli pyykinpesujauhe, 500 g

(5 tuotearviota)

7,99 

Haluatko pestä pyykkisi merituulen raikkaiksi? Merituuli pyykinpesujauhe on hellä, tehokas ja ekologinen.

Gaarnan pyykinpesuaineilla peset pyykit vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen.

Koko: 500g

Tälle tuotteelle on myönnetty avainlippu.

Kuvaus

Annostelu:
1 rkl per 5kg koneellinen. 500 grammaa pesuainetta riittää n. 35 pesukertaan.

Käyttöohje:
Käytä kirjo- ja valkopyykille. Annostele ohjeen mukaisesti. Noudata aina vaatteiden pesuohjeita. Annostele pesuaine suoraan pesukoneen annostelulokeroon tai pesupalloon pyykin päälle. Älä jätä pesupalloa koneeseen kuivausohjelman ajaksi. Pesuaine sopii käytettäväksi kaikissa lämpötiloissa.

Varoitus:
Ärsyttää silmiä. Saattaa kuivattaa ihoa. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos pesuainetta joutuu silmiin, huuhdo huolellisesti. Poista piilolinssit jos sen voi tehdä helposti, jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu, hakeudu lääkäriin. Käytä tuotetta vain sen alkuperäiseen tarkoitukseen.

Valmistus:
Gaarna on suomalainen ekopesuaineita valmistava yritys. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia, ekologisia ja eläinkokeettomia. Pientuotantona valmistettujen ekopesuaineiden valmistus kuluttaa vain vähän energiaa ja tuotannon hukkaprosentti on lähellä nollaa.

Vinkkejä ekologiseen pyykinpesuun voit lukea Teknokemin sivuilta ja sivuiltamme artikkelista ”Vinkit ekologiseen pyykinpesuun”.

Käytä halutetessasi etikkahuuhdetta huuhteluaineen sijasta. Etikkahuuhde tekee pyykeistä pehmeät, sähköttömät ja raikkaat.

Valmistusaineet:
Gaarna-pyykkisaippuaraaste*, Pesusooda (Sodium Carbonate), Ruokasooda (Sodium Bicarbonate), Merisuola (Maris Sal), Kielon tuoksu (Polygonatum Officianale Oil, Citronellol)
*Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium Canolate, Sodium Helianthus Annuus Sedate, Aqua
*Gaarna-pyykkisaippua on valmistettu kasvisrasvoista. Itse pyykkisaippua ei sisällä enää rasvoja kemiallisen saippuoitumisreaktion jälkeen, vaan täydellisen reseptin lopputuloksena on valmistunut voimakas lian ja rasvan poistaja.

Tämän tuotteen PH on 11.

5 arviota tuotteelle Merituuli pyykinpesujauhe, 500 g

 1. Tyyne H.

  Super hyvä ja riittoisa tuote. 👍👍

 2. Kisse

  Super hyvä ja riittoisa tuote. Ja ah mikä tuoksu 💖💖💖

 3. Elina M.

  Suuri kiitos paketista. Huikeaa palvelua. Kerron ehdottomasti tuotteista ja palveluista kavereille. Nytkin tilasin kavereille yllätykseksi tuotteita. Oon kyllä tosi tyytyväinen teidän tuotteisiin. Iso kiitos ja hyvää syksyä.

 4. Erja E.

  Ystävä suositteli tätä ja päätin kokeilla myös. Merituuli pyykinpesuaine tuli meille jäädäkseen. En pese enää millään muulla!

 5. Katri U.

  Paras pesuaine!!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.