Laventeli pyykinpesujauhe, 500 g

(2 tuotearviota)

7,99 

Laventeli pyykinpesujauhe pesee pyykit luonnon voimalla. Tuoksuna pesujauheessa on ihastuttava, useamman laventelilajikkeen sekoitus, joka saadaan aidosta eteerisestä öljystä.

Koko: 500g

Tälle tuotteelle on myönnetty avainlippu.

Kuvaus

Annostelu:
1 rkl per 5kg koneellinen. 500 grammaa pesuainetta riittää n. 35 pesukertaan.

Käyttöohje:
Käytä kirjo- ja valkopyykille. Annostele ohjeen mukaisesti. Noudata aina vaatteiden pesuohjeita. Annostele pesuaine suoraan pesukoneen annostelulokeroon tai pesupalloon pyykin päälle. Älä jätä pesupalloa koneeseen kuivausohjelman ajaksi. Pesuaine sopii käytettäväksi kaikissa lämpötiloissa.

Varoitus:
Ärsyttää silmiä. Saattaa kuivattaa ihoa. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos pesuainetta joutuu silmiin, huuhdo huolellisesti. Poista piilolinssit jos sen voi tehdä helposti, jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu, hakeudu lääkäriin. Käytä tuotetta vain sen alkuperäiseen tarkoitukseen.

Valmistus:
Gaarna on suomalainen ekopesuaineita valmistava yritys. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia, ekologisia ja eläinkokeettomia. Pientuotantona valmistettujen ekopesuaineiden valmistus kuluttaa vain vähän energiaa ja tuotannon hukkaprosentti on lähellä nollaa.

Vinkkejä ekologiseen pyykinpesuun voit lukea Teknokemin sivuilta ja sivuiltamme artikkelista “Vinkit ekologiseen pyykinpesuun“.

Käytä halutetessasi etikkahuuhdetta huuhteluaineen sijasta. Etikkahuuhde tekee pyykeistä pehmeät, sähköttömät ja raikkaat.

Valmistusaineet:
Gaarna-pyykkisaippuaraaste*, Pesusooda (Sodium Carbonate), Ruokasooda (Sodium Bicarbonate), Merisuola (Maris Sal), Eteerinen laventeliöljy (Lavandula Angustifolia Oil, Linalool)
*Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium Canolate, Sodium Helianthus Annuus Sedate, Aqua
*Gaarna-pyykkisaippua on valmistettu kasvisrasvoista. Itse pyykkisaippua ei sisällä enää rasvoja kemiallisen saippuoitumisreaktion jälkeen, vaan täydellisen reseptin lopputuloksena on valmistunut voimakas lian ja rasvan poistaja.

Tämän tuotteen PH on 11.

2 arviota tuotteelle Laventeli pyykinpesujauhe, 500 g

  1. Tyytyväinen

    Review for Pyykinpesujauhe (Laventeli)
    ★ ★ ★ ★ ★

  2. Niina K.

    Ihana tuoksu ja super riittoisa! Raikasta ja puhdasta pyykkiä ilman myrkkyjä 💚✨

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.