Ale!

Aamu shampoopala

(1 tuotearvio)

4,50 

Energisoiva Aamu shampoopala on myös hellästi kuoriva. Kahvi ja porkkana tehostavat ihosolujen uusiutumista ja parantavat pintaverenkiertoa. Ihastuttava niin hiusten, kuin koko vartalon pesuun.

Koko 100g.

Kuvaus

Aamu Shampoopala on valmistettu kylmämenetelmällä, jossa saippuaa kypsyy vähintään kuukauden ennen käyttöönottoa. Saippuan kosteuttavat ominaisuudet paranevat ajan myötä.

Vaahdota hiukset hyvin ja pese runsaalla vedellä.  Viimeistele lopputulos hoitosuihkeella. Käytä vartalon pesuun suihkusaippuan tavoin.

Kahvi sisältää antioksidantteja ja kofeiiniaa, jotka tehostavat ihosolujen uusiutumista ja parantavat pintaverenkiertoa. Se tekee shampoopalasta myös hellästi kuorivan.

Porkkana sisältää runsaasti a-vitamiinia ja hivenaineita. Se virkistää, hoitaa, silottaa ja lääkitsee ongelmaihoa.

Kasviölypohjainen Aamu shampoopala on valmistettu kylmämenetelmällä, jossa saippuaa kypsyy vähintään kuukauden ennen käyttöönottoa. Saippuan kosteuttavat ominaisuudet paranevat ajan myötä. sisältää kookosöljyä, oliiviöljyä, rapsiöljyä ja auringonkukkaöljyä, hellien ihoa hoitavilla ja kosteuttavilla ominaisuuksillaan. Kookosöljy tekee saippuasta myös pesevämmän ja lievästi vaahtoavan, mikä on ihastuttava ominaisuus varsinkin hiusten pesussa ja suihkusaippuana käytettäessä.

Aseta saippua ilmavalle tasolle kuivumaan aina käyttöjen välissä.

Valmistusaineet: Kookosöljy (Sodium Cocoate), Oliiviöljy (Sodium Olivate), Rapsiöljy (Sodium Canolate), Auringonkukkaöljy (Sodium Helianthus Seedate), Vesi (Aqua), Kahvinpuru (Coffea Arabica Seed Powder), Porkkanamehu (Daucus Carota Sativa Juice)

Lisätiedot

Size

100 g, 250 g

1 arvio tuotteelle Aamu shampoopala

  1. Nelli A.

    Review for Aamu shampoopala 2in1
    ★ ★ ★ ★ ★

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.