kumppanit

“Kun hyvät tyypit erilaisilla osaamisilla ja innostavilla ideoilla lyövät päänsä yhteen, syntyy yleensä jotain uutta ja mielenkiintoista.”

sini / gaarna

Voit tilata Gaarna tuotteet myös jälleenmyyjiemme valikoimista:

Puhtoinen.com – Myymälä Forssassa ja verkkokauppa.

”Ensin syntyi huoli kemikaaleista ja niiden vaikutuksista ihmisiin, sekä luontoon. Sitten ymmärrys siitä ettei turvallisempia tuotteita ollut saatavilla helposti. Sitten syntyikin Puhtoinen. Puhtoisen tarkoitus on tuoda turvallisemmat, ekologiset ja luonnolliset vaihtoehdot kaikkien saataville helposti yhdestä paikasta.”

Dirtyhippieslifestyle.fi – Secondhand & Lifestyle liike Turussa ja verkkokauppa.

Eeva ja Minttu pyörittävät putiikkia täydellä sydämellä, rockmusa soi ja tavarat löytävät uudet omistajat nopeasti ihanan kanta-asiakasjoukon ja vilkkaan somen ansiosta. ”Haluamme tehdä asioinnistasi niin putiikilla kuin verkkokaupassamme viihtyisän ja vaivattoman.”

Sydämenilo.fi – Kivijalkaliike Nihtiön kylässä Pyhärannassa ja verkkokauppa.

”Sydämen ilo on yhden naisen yritys. Verkkokauppa ja kivijalkapuoti keskittyy ekohenkisiin ja pääasiassa kotimaisiin käyttötavara-ja lahjatuotteisiin. Valikoimiin kuluu mm. pesuaineita, luonnonkosmetiikkaa, tekstiilejä esim. saunaan, käsitöitä, kirjoja ja villatuotteita. ”

Econi.fi – Ekoremontointi ja kierrätyspalvelu Kaarinassa.

”Olemme pieni perheyritys Kaarinasta ja meillä on vuosien kokemus kotien ja yritysten remonteista. Haluamme tehdä osuutemme ilmastonmuutoksen eteen sekä rakentaa terveellisempää asumista.

Toteutamme kotisi tai yrityksesi remontin ympäristöyställisesti, tutkituilla ja luotettavilla materiaaleilla.”

Ekolyyli.fi – Ekopuoti Rovaniemellä ja verkkokauppa.

”EkoLyyli jälleenmyy ekologisesti, eettisesti ja mahdollisimman luonnonmukaisista ja biohajoavista materiaaleista valmistettuja tuotteita kotiin ja ihonhoitoon. EkoLyyli-nimi juontuu rakkaasta edesmenneestä Lyyli-mummosta, joka eli lapsuutensa ja nuoruutensa aikana jolloin ekologisuus ja ekologinen elämäntapa oli arkipäivää.”

Oranssiorava.fi – Ekokauppa Korsossa ja verkkokauppa.

”Oranssi Orava on uniikki ja viehättävä ekokauppa, joka myy laadukasta ja aidosti ekologista luonnonkosmetiikkaa sekä turvallisia ja toimivia ekopesuaineita. Ekokaupalla häärää ekokauppias Erika. Erika hoitaa ekopuodin lisäksi myös verkkokaupan asiakaspalvelun ja kaiken muun verkkokaupassa tuotekuvia myöten.”

Plasticfreepics.fi – Zero Waste verkkokauppa.

”Plastic Free Picks on Suomen ensimmäinen muovittomuuteen keskittyvä Zero Waste verkkokauppa, jonka tarkoituksena on tukea sinua kestävämmän elämän omaksumisessa. Verkkokaupan valikoima koostuu pääosin arjen kestotuotteista, jotka ovat suunniteltu kestämään pidempää käyttöä, ja joilla pystyy välttämään turhaa muovia sekä jätettä.”

Tarkkis14 – Putiikkikauppa Oulussa ja verkkokauppa.

”Tarkkis 14 on vintage/käsityöputiikki tyylin, taiteen ja kulttuurin ystäville Oulussa, Rauhalan 2. kerroksessa. Putiikissa myynnissä käsintehtyjä koruja, vintagevaatteita ja -asusteita.”

 

Kaisla-puoti logo

Uusia jälleenmyyjiä lisätään listaan lähiaikoina.

* * *

Gaarna valmistaa tuotteita myös muille brändeille. Valmistuttajiimme kuuluvat mm;