Kumppanit

kumppanit

“Kun hyvät tyypit erilaisilla osaamisilla ja innostavilla ideoilla lyövät päänsä yhteen, syntyy yleensä jotain uutta ja mielenkiintoista.”

sini / gaarna

Voit tilata Gaarna tuotteet myös jälleenmyyjiemme valikoimista:

Puhtoinen.com – Myymälä Forssassa ja verkkokauppa.

”Ensin syntyi huoli kemikaaleista ja niiden vaikutuksista ihmisiin, sekä luontoon. Sitten ymmärrys siitä ettei turvallisempia tuotteita ollut saatavilla helposti. Sitten syntyikin Puhtoinen. Puhtoisen tarkoitus on tuoda turvallisemmat, ekologiset ja luonnolliset vaihtoehdot kaikkien saataville helposti yhdestä paikasta.”

Dirtyhippieslifestyle.fi – Secondhand & Lifestyle liike Turussa ja verkkokauppa.

Eeva ja Minttu pyörittävät putiikkia täydellä sydämellä, rockmusa soi ja tavarat löytävät uudet omistajat nopeasti ihanan kanta-asiakasjoukon ja vilkkaan somen ansiosta. ”Haluamme tehdä asioinnistasi niin putiikilla kuin verkkokaupassamme viihtyisän ja vaivattoman.”

Ekolyyli.fi – Ekopuoti Rovaniemellä ja verkkokauppa.

”EkoLyyli jälleenmyy ekologisesti, eettisesti ja mahdollisimman luonnonmukaisista ja biohajoavista materiaaleista valmistettuja tuotteita kotiin ja ihonhoitoon. EkoLyyli-nimi juontuu rakkaasta edesmenneestä Lyyli-mummosta, joka eli lapsuutensa ja nuoruutensa aikana jolloin ekologisuus ja ekologinen elämäntapa oli arkipäivää.”

Oranssiorava.fi – Ekokauppa Korsossa ja verkkokauppa.

”Oranssi Orava on uniikki ja viehättävä ekokauppa, joka myy laadukasta ja aidosti ekologista luonnonkosmetiikkaa sekä turvallisia ja toimivia ekopesuaineita. Ekokaupalla häärää ekokauppias Erika. Erika hoitaa ekopuodin lisäksi myös verkkokaupan asiakaspalvelun ja kaiken muun verkkokaupassa tuotekuvia myöten.”

Plasticfreepics.fi – Zero Waste verkkokauppa.

”Plastic Free Picks on Suomen ensimmäinen muovittomuuteen keskittyvä Zero Waste verkkokauppa, jonka tarkoituksena on tukea sinua kestävämmän elämän omaksumisessa. Verkkokaupan valikoima koostuu pääosin arjen kestotuotteista, jotka ovat suunniteltu kestämään pidempää käyttöä, ja joilla pystyy välttämään turhaa muovia sekä jätettä.”

Tarkkis14 – Putiikkikauppa Oulussa ja verkkokauppa.

”Tarkkis 14 on vintage/käsityöputiikki tyylin, taiteen ja kulttuurin ystäville Oulussa, Rauhalan 2. kerroksessa. Putiikissa myynnissä käsintehtyjä koruja, vintagevaatteita ja -asusteita.”

¨

Vegekauppa logoBy Itu Logo
Kaisla-puoti logo

Uusia jälleenmyyjiä lisätään listaan lähiaikoina

Valmistamme tuotteita myös muille brändeille! Valmistuttajiimme kuuluvat mm:

Nordic Trading Group on suomalainen kuluttajatavaroiden myyntiä ja markkinointia harjoittava yritys. Gaarna valmistaa Nordic Trading Groupille kosmetiikkatuotteita, kuten saippuoita ja shampoita, joita Nordic Trading Group myy ja markkinoi omissa kanavissaan. 

Plastic Free Picks on Suomen ensimmäinen muovittomuuteen keskittyvä Zero Waste verkkokauppa. Gaarna valmistaa Plastic Free Picsille sheivaussaippuaa, jota Plastic Free Pics myy ja markkinoi omissa kanavissaan osana sheivaus-tuotesettiä ja irtotuotteena.

Myssyfarmi on maatilalähtöinen designyritys Pöytyän Vistolan kylältä. Se on tullut kuuluisaksi myymistään paikallisten Myssymummojen kutomista Myssyistä. Gaarna valmistaa Myssylle nestemäistä villanpesuainetta, jota Myssy myy ja markkinoi omissa kanavissaan. 

Puhtoisen tarkoitus on tuoda turvallisemmat, ekologiset ja luonnolliset vaihtoehdot kaikkien saataville helposti yhdestä paikasta. Gaarna valmistaa puhtoiselle pyykinpesujauhetta, etikkahuuhdetta, siivoussaippuaa ja vaihtuvia kausituotteita.

Siivuspalvelu Ekola on siisti siivouspalvelu, se näkyy fiiliksessä, työn jäljessä ja asiakkaan hymyssä. Gaarna valmistaa Siivouspalvelu Ekolalle käsisaippuoita, käsitiskiaineita, etikkahuuhteita ja imuripuutereita.

Villa Vataja tarjoaa kauneudenhoitopalveluita ja rentoutuspalveluita Tampereella ja Sastamalassa. Gaarna valmistaa Villa Vatajalle tassun muotoisia saippuoita, sekä shampoo- ja hoitoainepaloja.

Almada Label valmistaa ajattomia vaatteita kestävistä ja korkealaatuisista luonnonmateriaaleista. Gaarna valmistaa Almada Labelille villanpesuaineita.

Lumipyry on pieni kotimainen merinovillaisia asuja valmistava yritys. Tuotteet on suunniteltu Suomen sääolosuhteisiin. Gaarna valmistaa Lumipyrylle palamuotoista villanpesuainetta.