Julkaistu Jätä kommentti

Gaarna – Luonnollista luxusta, yhdessä ja rakkaudella

Gaarna on suomalainen, vuonna 2018 toimintansa aloittanut perheyritys, joka valmistaa laadukkaita ja ympäristöystävällisiä pesutuotteita. Tuotteet syntyvät käsityönä ja omin voimin Järvenpäässä.

Kaikki tuotteet ovat vegaanisia, kotimaisia ja ekologisia. Puhdas pohjoismainen luonto, aidot luonnolliset raaka-aineet ja perinteiset tuotantomenetelmät ovat Gaarnan ydintä. Ytimessä on myös yhdessä tekeminen ja yhdessä oleminen.

Rakkaasta harrastuksesta liiketoiminnaksi kasvanut saippuan valmistus on koko perheen yhteinen juttu, jossa kaikki ovat mukana ja jokaisella perheenjäsenellä on oma tärkeä roolinsa. Saippuamassasta valmistuvat niin shampoot, suihkusaippuat kuin pyykin- ja astianpesuaineet.

Esimerkiksi lasten suosikkihomma on tällä hetkellä saippuan raastaminen. Isälle ja äidille erityisiä hetkiä taas ovat ne hämärtyvät illat, kun muu perhe nukkuu ja tuotteet viimeistellään yhdessä.

Yritystoiminta onkin Gaarnalle enemmän kuin liiketoimintaa, ja lapset tietävät, että äiti on onnellinen kun saa tehdä saippuaa.

 

Gaarnan tarinaa ja matkaa voi seurata Instagramissa ja facebookissa, joista löydät meidät @Gaarna.fi -nimellä. Kiinnostuitko? Lisää tietoa meistä ja kaikki tuotteemme löydät osoitteesta; http://www.gaarna.fi .

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.