Gaarna.fi - luonnollista luksusta

Yritys

Luonnollista luksusta Suomesta

Vegaaninen & Eläinkokeeton & Ekologinen

Gaarna on suomalainen ekopesuaineita valmistava yritys, joka aloitti toimintansa loppuvuodesta 2018. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia, ekologisia ja eläinkokeettomia. Pientuotantona valmistettujen ekopesuaineiden valmistus kuluttaa vain vähän energiaa ja tuotannon hukkaprosentti on lähellä nollaa. 

Gaarna valmistaa laadukkaita ekopesuaineita suorille asiakkaille, jälleenmyyjille ja  valmistuttajille. Verkkokauppa avattiin asiakkaille alkuvuodesta 2019.

Gaarna haluaa, että ihmiset voivat hyvin. Yksi tapa voida paremmin on vähentää ympäristöstä kertyvää ja ympäristöön jäävää kemikaalikuormaa. Siinä Gaarna ja sen tuotteet ovat parhaimmillaan. Kaikki tuotteet täyttävät korkeat ekologisuus- ja laatuvaatimukset.

Puhdas pohjoismainen luonto, aidot luonnolliset raaka-aineet ja perinteiset tuotantomenetelmät ovat Gaarnan ydintä. Gaarnan tuotteet on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön.

Meillä on visio puhtaasta luonnosta ja aito halu tuottaa hyvää. / Perustaja, Gaarna

Kun äiti halusi tarjota perheelleen parasta - Gaarna.fi

 

Salli itsellesi parhaat mahdolliset tuotteet päivittäin ja jaa luonnollisuus myös läheistesi kanssa.

Gaarna tukee valintaasi elää vihreää ja ympäristöystävällistä elämää.

Arvot: Vastuullisuus, laadukkuus ja aitous.

* * *

Jälleenmyyjä – pyydä jälleenmyyntihinnastoa “ota yhteyttä” -sivun lomakkeella tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@gaarna.fi.

Valmistamme tuotteita myös räätälöitynä toiveittesi mukaan, kysy lisää niin suunnitellaan!