Julkaistu Jätä kommentti

Yhteistyöprojekti Unit Marktin kanssa

Gaarna ja Unit Markt yhteistyö
Gaarna ja Unit Markt yhteistyö
Kuvaaja: Oona Jokinen, Unit Markt

Kun hyvät tyypit erilaisilla osaamisilla ja innostavilla ideoilla lyövät päänsä yhteen, syntyy yleensä jotain uutta ja mielenkiintoista. Kaikki uudet ideat eivät ole toteuttamisen arvoisia, tai edes hyviä, mutta sitten aina välillä syntyy timantteja. Tekemällä ja kokeilemallahan se sitten aina lopulta selviää.

Yksi inspiroiva esimerkki luovasta yhteistyöstä tehtiin hijattain Unit Marktin kanssa. Unit Markt myy Gaarnan ekopesuaineita irtotavarana. Valikoimista löytyy pyykinpesuainetta, konetiskitabletteja, shampoita, saippuoita ja hoitoaineita.

Gaarna ja Unit Markt yhteistyö
Kuvaaja: Oona Jokinen, Unit Markt

Unit Marktin perustaja Oona Jokinen sai ihanan idean luoda kauppaan pop-up henkinen saippuabaari. Saippuabaarissa yhdistettäisiin Unit Marktin hoitavia raaka-aineita, kuten savia ja yrttejä Gaarnan hyvää palautetta saaneisiin shampoo-, hoitoaine- ja saippuaresepteihin. Kutakin tuotetta tehtäisiin vain pieni erikoiserä, ja muotoilussa hyödynnettäisiin uusia muotoja ja värejä, jotta saippuabaarista saataisiin näyttävä.

Gaarna ja Unit Markt yhteistyö
Kuvaaja: Oona Jokinen, Unit Markt

Saippuabaarista tuli menestys. Upean, jopa herkullisen oloisen, kokonaisuuden lisäksi asiakkaita ihastuttivat tuotteiden luonnollisuus ja kaunis ulkomuoto. Yksi katseenvangitsija olivat kokonaiset savisaippuaharkot, joista sai ostaa juuri sen kokoisen palan kuin halusi.

Tämä oli yksi hyvä esimerkki yhteistyöstä, joka poikii varmasti myös jotain uutta. Itseasiassa uuden yllätyksen palasevat odottelevat jo piirtopöydällä seuraavia siirtoja.

Gaarna ja Unit Markt yhteistyö
Kuvaaja: Oona Jokinen, Unit Markt

Gaarnan ja Unit Marktin yhteistyöprojekti on inspiroiva esimerkki myös siitä, miten kaksi toimijaa voivat saada yhdessä aikaan enemmän. Meillä Gaarnassa ei olisi ollut tiloja järjestää saippuabaaria asiakkaille, eikä näitä ihania tuotteita olisi syntynyt ilman Oonan visiota. Toisaalta me Gaarnassa pääsimme loistamaan muotoilussa, resepteissä ja eko-pesuaine-osaamisessa – ja mikä parasta, olemaan luovia.

Gaarna ja Unit Markt yhteistyö
Kuvaaja: Oona Jokinen, Unit Markt

Gaarna valmistaa omien- ja yhteistyötuotteiden lisäksi tuotteita myös toisille brändeille valmistajan roolissa. Jos sinulle heräsi tätä lukiessa mieleen ajatus tai idea, jota haluaisit lähteä kanssamme toteuttamaan, niin ota rohkeasti yhteyttä! Voit laittaa viestiä esimerkiksi sähköpostitse osoitteeseen; info@gaarna.fi, tai vaihtoehtoisesti lähettää viestin Gaarnan Facebook tilin tai Gaarnan Instagram tilin viestien kautta. On aina Ihanaa päästä innovoimaan jotain erityistä ja uutta tarkoitusta palvelevaa konseptia.

Unit Markt on jätteetön, kestävien valintojen lähikauppa Helsingin Vallilassa. Valikoimaan kuuluu  tuorekasviksia, elintarvikkeita, päivittäiskosmetiikkaa ja kodin tarvikkeita. Unit Marktia voi seurata Facebookissa ja Instagramissa sekä tutustua tuotteisiin heidän onlinesivuillaan unitgoods.com.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.