Julkaistu Jätä kommentti

Gaarnan ja Lumipyryn yhteistyöstä syntyi villanpesuaine

Gaarnan ja Lumipyryn yhteistyöstä syntyi villanpesuaine

Gaarnan perustaja, Sini Kervinen, kertoo yhteistyön syntytarinan:

Gaarnan ja Lumipyryn yhteistyöstä syntyi villanpesuaine
Lumipyryn omistaja Minna poseeraa oman tuotantonsa upeassa merinovillaisessa neuletunikassa. Kuva / Photo: Pasada Ky – Heidi Örling & Petri Örling

”Tapasimme Lumipyryn omistajayrittäjän, Minna Uimosen, kanssa noin vuosi sitten torilla. Olimme molemmat myymässä tuotteitamme. Minna kokeneena konkarina ja minä tuoreena torimyyjänä. Paikkamme olivat vierekkäin. Minna laittoin paikan pystyyn hujauksessa, kun minä puolestaan järjestelin paikkoja vielä pitkin päivää paremmiksi.”

Gaarnan ja Lumipyryn yhteistyöstä syntyi villanpesuaine
Lumipyryn uutta mallistoa 2020. Kuva / Photo: Pasada Ky – Heidi Örling & Petri Örling

”Toripäivä oli hiljainen, joten meillä oli aikaa jutella niitä näitä. Energisellä Minnalla oli paljon vinkkejä torikäytäntöihin, joista olin hyvin kiitollinen. Ehdin tutustua Lumipyryn ihaniin merinovillaisiin tuotteisiin ja kuulla toiminnasta. Päädyin myös ostamaan kolmet merinovillaiset housut tulevia purjehdusreissuja silmällä pitäen. Yhdet itselle, yhdet miehelle ja yhdet pojalle.”

”Minna ihasteli shampoopaloja ja monitoimisia ekopesuaineitamme ja päätyikin hankkimaan niitä perheelleen. Hän myös kyseli paljon raaka-aineista ja tuotannoista. Oli kiva kertoa toiminnasta ja sen arvoista oikein juurtajaksaen.”

Gaarnan ja Lumipyryn yhteistyöstä syntyi villanpesuaine
Lumipyryn uutta mallistoa 2020. Kuva / Photo: Pasada Ky – Heidi Örling & Petri Örling

”Kun päivä alkoi olla päätöksessä, Minna huikkasi, että he tarvitsisivat  villanpesuainetta. Sitä olisi hyvä myydä merinovillatuotteiden yhteydessä. Voisimmeko me mahdollisesti valmistaa sellaista heille? Vastasin empimättä, että -”Tottakai!”, ja siitä alkoi yhteistyömme villanpesuaineen saralla.”

”Ensimmäinen satsi Lumipyryn villanpesuainetta olikin valmiina jo reilun kuukauden kuluttua. Villanpesuaineeksi valmistimme Lumipyrylle puhdasta oliiviöljysaippuaa, jonka sisältämän rasvan ansiosta valkuaispitoiset kuidut, kuten villa ja silkki säilyttävät kimmoisuutensa. Se on myös täysin luonnollinen vaihtoehto, jonka käytöstä ympäristö ei rasitu.”

Jos sinulle heräsi tätä lukiessa mieleen ajatus tai idea, jota haluaisit lähteä kanssamme toteuttamaan, niin ota rohkeasti yhteyttä. Voit laittaa viestiä esimerkiksi sähköpostitse osoitteeseen; info@gaarna.fi, tai vaihtoehtoisesti lähettää viestin Gaarnan Facebook tilin tai Gaarnan Instagram tilin viestien kautta. On aina Ihanaa päästä innovoimaan jotain erityistä ja uutta tarkoitusta palvelevaa konseptia.

Lumipyry on pieni kotimainen yritys, joka valmistaa merinovillaisia asuja. Heidän arvojaan ovat kotimaisuus, ekologisuus ja kestävyys. Kaikki kankaat kudotaan itse ja tuotteet ommellaan kutomossa Orimattilan Luhtikylässä zero waste -periaatteella.

Gaarnan ja Lumipyryn yhteistyöstä syntyi villanpesuaine
Gaarnan ja Lumipyryn yhteistyöstä syntyi villanpesuaine.

Lumipyry VILLANPESUAINE 70g

Lumipyry villanpesuaine pesee villan hellästi.

Käyttöohje: Hiero villanpesuainetta kostutettuna likaan, anna vaikuttaa ja huuhtele pois tai raasta 1 rkl pesukoneeseen ja pese villanpesuohjeen mukaisesti.

Tuotetta saa tilattua Lumipyryn verkkokaupasta.

Valmistusaineet: Oliiviöljy (Sodium Olivate), Vesi (Aqua)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.