09/02/2020 tekijältä Gaarna Oy 0

Zero Waste konetiskitabletit

Gaarnan Zero Waste pesuaineissa on hyödynnetty ekologisten saippuoiden ja shampoopalojen kantapalat, joita muodostuu pakkaamisen yhteydessä. Alla kurkistus kulissien taakse, miten täysekologisten konetiskitablettien valmistusprosessi etenee.

 

1. Ensin raastetaan kantapalat.

 

2. Raastetun saippuan joukkoon lisätään muut aineet ja sekoitetaan.

 

3. Valmis seos annostellaan ja painellaan muotteihin kovettumaan.

4. Lopuksi valmiit astianpesuaineet pakataan ja pakkaukset tarroitetaan.

Gaarnan ekologisia pesuaineita käytetään aivan kuten teollisiakin pesuaineita. Pientuotantona valmistettujen pesuaineiden valmistukseen kuluu vain vähän energiaa, eikä niiden käyttö rasita ympäristöä. Ekologisten pesuaineiden käyttö arjessa on valinta, joka tuottaa hyvää monella tavalla.

Voit ostaa Zero Waste konetiskitabletteja esimerkiksi Unit Marktista, Helsingistä.