Julkaistu Jätä kommentti

Unelma puhtaammasta maailmasta

Me ihmiset käytämme valtavia määriä pesuaineita kuukaudessa. Ja miksemme käyttäisi – puhtaus ja hygienia on tärkeää.  Mutta koska viimeeksi pysähdyit miettimään, miten iso merkitys pesuainevalinnoillasi itseasiassa on? Eikä pelkästään ympäristölle vaan myös itsellesi ja läheisillesi.

Tiedätkö mitä käyttämäsi pesuaineet sisältävät?

Useimmissa teollisissa pesuaineissa käytetään paljon aineita, jotka eivät ole hyväksi ympäristölle. Erinäiset teolliset yhdistelmät voivat olla huonosti hajoavia ja luonnolle pahaksi. Kaikkia ainesosia, esimerkiksi pyykinpesuaineessa, ei ole pakko ilmoittaa, minkä vuoksi kuluttajan voi olla vaikea tietää mitä pesuaine lopulta sisältää.

Kiinnittämällä huomiota siihen, millä peset itsesi tai pyykkisi, pystytkin vuosien saatossa tekemään merkittäviä ympäristötekoja. Lisäksi poistat omasta arjestasi valtavia määriä täysin turhia kemikaaleja. Kuulostaa hyvältä, eikö?

Gaarnan pesuaineet sisältävät vain luonnollisia ainesosia, jotka eivät kuormita ympäristöä ja pesevät hellästi ja turvallisesti.

Gaarnalla on kaksi unelmaa

  1. Toimia tuottajana muille brändeille ja auttaa heitä tekemään maailmasta vähän parempaa ja puhtaampaa
  2. Tulla entistä merkkittävämmäksi osaksi kuluttajien arkea, tarjoamalla tehokkaat mutta luontoystävälliset pesuaineet

Gaarnan tarinaa ja matkaa voi seurata Instagramissa ja facebookissa, joista löydät meidät @Gaarna.fi -nimellä. Kiinnostuitko? Lisää meistä ja kaikki tuotteemme www.gaarna.fi .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.