20/08/2019 tekijältä Gaarna Oy 0

Ekologinen pyykinpesujauhe

Gaarnan ekologinen pyykinpesujauhe on valmistettu luontoa kunnioittaen. Se sisältää vain luonnollisia ainesosia ja pesee pyykit puhtaiksi ilman ympäristön kuormitusta.

  • Gaarna-pyykkisaippuaraaste
  • Ruokasooda
  • Pesusooda
  • Merisuola

Gaarna-pyykkisaippua on valmistettu ekologisesti. Tämä saippua puhdistaa tahrat pyykeistä tehokkaasti ja on käytössä riittoisa.

Gaarna-pyykkisaippua syntyy kemiallisen reaktion seurauksena, kun yhdistetään puhtaita kasviöljyjä (kookos-, oliivi-, rapsi-. & auringonkukkaöljy) ja lipeää. Valmiin saippuamassan annetaan kovettua vähintään kuukauden verran, minkä jälkeen se raastetaan osaksi pyykinpesujauhetta.

Gaarna-pyykkisaippuan valmistukseen käytetään kovia ja pehmeitä kasvisrasvoja täydellisessä suhteessa. Oikean suhteen ansiosta lopputuloksena saadaan voimakas lian ja rasvan poistaja. Itse saippua ei sisällä enää rasvoja kemiallisen saippuoitumisreaktion jälkeen.

Ruokasooda pyykinpesuaineessa korostaa värillisten vaatteiden värejä ja tekee valkoisista pyykeistä valkoisempia. Ruokasooda on luonnollinen hajunpoistoaine ja puhdistusaine. Se myös pehmentää vettä, mikä auttaa likaa irtoamaan. Ruokasooda auttaa myös pitämään koneesi puhtaana!

Pesusooda kuulostaa hyvin samalta kuin ruokasooda. Näiden kahden aineen kemialliset koostumukset eroavat kuitenkin toisistaan, mikä tarkoittaa, että ne vaikuttavat pyykinpesussa eritavoin. Pesusoodan koostumus toimii erityisesti pinttyneeseen likaan. Se sitoutuu mineraaleihin, jotka tekevät vedestä kovaa, mahdollistaen pyykkisaippuan tensidien pääsyn syvemmälle kuituihin. 

Merisuola irrottaa tahrat pyykistä tehokkaasti. Se auttaa myös värien säilymisessä ja voi auttaa jopa palauttamaan vanhentuneen kankaan värit. Suola ehkäisee myös vaatteiden kellastumista.

Osta heti klikkaamalla linkkiä: Gaarnan hajusteeton pyykinpesujauhe

Gaarnan ekologinen pyykinpesuaine sisältää vain parhaita ja välttämättömiä ainesosia, jotta pyykeistä tulee puhtaat täysin luontoystävällisesti. Muista käyttää aina myös etikkahuuhdetta viimeistelläksesi pesutuloksen. Etikkahuuhde poistaa pyykeistä saippuajäämät, sähköisyyden ja tekee niistä raikkaat ja pehmeät. Etikkahuuhteen käytön hyödyt yhdessä ekologisen pyykinpesujauheen kanssa ovat kiistattomat.